• WordPress & browser caching uitgelegd

    WordPress & browser caching uitgelegd

    Browser caching is een techniek waarbij je browser requests zoals HTML, CSS, Javascript, afbeelding en andere assets lokaal bewaard op je toestel (PC, tablet of mobiel toestel). Wanneer je voor de eerste keer een web pagina bezoekt zal je browser de requests downloaden en lokaal bewaren.

  • Hoe werkt dat nu eigenlijk die user roles & capabilities?

    Hoe werkt dat nu eigenlijk die user roles & capabilities?

    Ik begrijp je vraag en dat is ook de reden van deze blog post? En eerlijk gezegd, de officiële documentatie is niet zo duidelijk. Wat zijn die meta en primitive capabilities, map_meta_cap, capability type en capability settings?

  • Voeg je gratis media toe aan je website dankzij WordPress Openverse?

    Voeg je gratis media toe aan je website dankzij WordPress Openverse?

    WordPress zit vol verborgen pareltjes. Wist je dat je dankzij Openverse heel makkelijk en snel gratis open source afbeeldingen kan toevoegen aan je website. Maar beter nog, deze functionaliteit is standaard aanwezig in WordPress.

  • WordPress plugin ‘version is higher than expected’! Oe kan da?

    WordPress plugin ‘version is higher than expected’! Oe kan da?

    Inderdaad, je leest het goed. Oe, kan het dat een WordPress plugin een versie hoger is dan recentste versie? Dat was ook de vraag die me stelde waardoor mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld.

  • 7 redenen om GitHub Copilot als WordPress developer niet te gebruiken

    7 redenen om GitHub Copilot als WordPress developer niet te gebruiken

    Generatieve AI, ChatGPT, , Copilot, blah blah blah … wie heeft dat nodig? Ben jij die eenzame developer die vlekkeloze WordPress code schrijft met een typesnelheid van meer dan 200 aanslagen per minuut. Dan is dit artikel voor jou om jezelf en je collega’s te overtuigen waarom je GitHub Copilot niet nodig hebt.

  • 19.03.2024 / WordPress Meetup Antwerp Event

    19.03.2024 / WordPress Meetup Antwerp Event

    WordPress & Risk Assessment: een gewaarschuwde WordPress gebruiker is er twee waard Wat als je WordPress website(s) plots een onaangekondigde Risk Assessment audit zouden krijgen? Zou je slagen met vlag en wimpel of breekt het zweet je uit? Wat is Risk Assessment en wat betekent dit voor je WordPress website(s)?